Nuuksio Päivis

Päivätoiminta ikäihmisille

Paikkana Hotelli Nuuksio - luonnokauniin Siikajärven rannalla, Kirkkonummella

Nuuksio Päivis on tarkoitettu yli 65-vuotiaille henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut joko iän tai esim. muistisairauden tai muun sairauden takia. Päivätoiminta tarjoaa esim. omaishoitajalle hetken omaa aikaa, kun läheinen on turvallisesti toiminnassa mukana ja omaiselle / asiakkaallemme mielekkään päivän.

Meillä toimintaan mukaan tuleva ei ole potilas, vaan arvostettu hotellivieras. Haluamme tarjota samalla pienen irtioton arjesta ja hieman luksusta. Hotelissa toteutettu päivätoiminta on uutta Suomessa!

Toiminnan tarkoitus on edistää asiakkaiden sosiaalista kanssakäymistä, kuntouttaa ja ennaltaehkäistä toimintakyvyn heikkenemistä sekä tarjota virikkeellistä ja mielekästä tekemistä unohtamatta maukasta ja monipuolista ruokaa. Ryhmässä tullaan tutuksi ja kenties luodaan pysyviäkin ystävyyssuhteita.

Nuuksio hotelli tarjoaa toiminnalle upeat, esteettömät, puitteet. Käytettävissämme on tilava ja kaunis maisemaikkunallinen tila, Hopeapaju, omalla uloskäynnillä. Tila mahdollistaa monenlaisen ohjelman järjestämisen useammassa pienemmässä ryhmässä tai koko ryhmälle kerralla. Sään salliessa Nuuksio hotellin maastot ovat ihanteellisia ulkoilulle ja ”retkeilylle”. Joskus on mahdollista lähteä vaikka kodalle keittämään nokipannukahvit. Päivätoimintatilamme edustalla on rauhallinen sisäpiha, erillään muusta hotellin alueesta, jossa voimme halutessa nauttia aamukahvin tai tehdä tarinajumpan ulkosalla kuunnellen samalla lintujen laulua. Nuuksio hotelli sijaitsee Kirkkonummen Nuuksiossa, luonnonkauniilla, rauhallisella alueella, Siikajärven rannalla. Uskomme, että ympäristöllä on suuri merkitys virkistäytymisessä ja kuntoutumisessa.

Nuuksio Päiviksen ohjelmassa on joka päivä hotellin kahvi- ja leipä aamiainen, yhdessäoloa ja keskustelua, liikuntaa eri muodoissa sekä erilaista ohjelmaa esim. askartelua, muistipiiriä ja muisteluhetkiä / muistojen teatteria, erilaisia teemoja tai tietoiskuja toiveiden mukaan, pelaamista, laulua, ym. toiminallisia ja liikunnallisia hetkiä esim. tuolijumppaa tai -tanssia. Päivän kruunaa hotelli-ravintolan runsas ja monipuolinen lounas buffet.

Mukavan päivän jälkeen on hyvä palata kotiin vatsa täynnä ja mieli virkeänä muistelemaan päivän tapahtumia sekä taas uutta tapaamista odottamaan.

Nuuksio Päivis päivätoiminnassa huolehditaan asiakkaiden lääkkeiden annosta ja päivittäistarpeista erikseen sovittavien ohjeiden mukaan. Vähintään yksi ohjaajista on koulutukseltaan terveydenhoitoalan ammattilainen.

Ryhmäkoko: 8-16 henkilöä. Alustavasti päivätoimintapäiviksi on mietitty maanantai- ja/tai keskiviikkopäiviä n. klo 9-14.15. Mahdollisuus kysynnän mukaan myös muille päiville.

Päivätoiminnan hinta on 100 €/päivä (vierailijoilta 120 €/pv).


Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu / ilmoita läheisesi mukaan toimintaan.