Ajankohtaista / Ryhmät

 

Terapeuttinen uniryhmä aikuisille – apua unettomuuteen

Uniryhmien aikataulu v. 2016:

  • Ryhmä B / 2016: 4.11-5.11 sekä 19.11                                            Espoo, Hotelli Nuuksio

Uniryhmä kokoontuu yhteensä n.15 tunnin ajan niin, että ensimmäinen jakso on kaksiosainen; perjantai-ilta klo 17.30-20.30 + lauantai klo 10-16 sekä toinen jakso / seurantapäivä on noin 2-3 viikon kuluttua lauantaina myös klo 10-16. Osallistujalla on mahdollisuus varata huone ja yöpyä rauhassa kauniin luonnon keskellä sijaitsevassa hotellissa. Hinta kaikilta kolmelta tapaamiselta / päivältä on 275 € (ei sisällä mahdollista majoittautumista tai ruokailuja).

  • Leppävaarassa pidettävät terapeuttiset uniryhmät ovat torstai- iltaryhmiä (3 iltaa/ryhmä) klo 16.30 - 20.30. Osoite on Harakantie 2.  Seuraava uniryhmä on suunniteltu alkavaksi loka-marraskuun vaihteessa, mikäli tarpeeksi kiinnostuneita ilmoittautuu ryhmään mukaan. Tilassa ei ole yöpymismahdollisuutta.

Kysy lisää uniryhmistä / ilmoittaudu alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Ilmoittauminen ryhmä B:hen 24.10.2016 mennessä.

Ryhmät toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin. Optimaalinen ryhmäkoko Nuuksio hotellilla on 6-8 henkilöä / ryhmä ja Leppävaarassa Harakantiellä 4-6 henkilöä / ryhmä.

Uniryhmiä järjestämme tilauksesta myös yritysten omissa tiloissa.

Sinun ja unesi parhaaksi - uniryhmä, Tervetuloa mukaan!

Lue lisää terapeuttisesta uniryhmästä ja unen merkityksestä

Tudy- Tunnetaideterapiaryhmä

  • Tunnetaideterapiaryhmä kokoontuu 3-4 viikon välein perjantaisin Espoon Siikajärvellä Hotelli Nuuksiossa n. 3h/tapaaminen, klo 17.30-20.30.
  • Mahdollisuus myös pienen ryhmän (2-3 henkilöä) perustamiseen Espoon Leppävaaran Harakantie 2 -tiloissa. Tällöin tapaaminen on torstai-iltaisin.
  • Kysy lisää / ilmoittaudu alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Ryhmät toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin. Optimaalinen ryhmäkoko Nuuksio hotellilla on 6-8 henkilöä / ryhmä ja Leppävaarassa Harakantiellä 2-3 henkilöä / ryhmä.

Lue lisää tunnetaideterapiasta

Tilauksesta luennoimme tai alustamme eri tyyppisistä hoitoalaan, lasten kasvatukseen tai hoitoon, vanhemmuuteen, temperamenttiin (esim. temperamentin vaikutuksesta koulumenestykseen), uneen, muistiin, parisuhteeseen tai elämänhallintaan liittyvistä aiheista.  Aihetta voi ehdottaa itse tai voimme sopia siitä yhdessä.

Muita ryhmiä: Sosiaaliset tilanteet turvallisesti tutummaksi (nuorten ryhmä), Muistisairaus tuli taloon (omaisten ja läheisten ryhmä), Eroseminaarit jne. Aihetta voi myös ehdottaa itse. Ryhmät pidetään kun tarpeeksi kiinnostuneita (6-8 henkilöä) on ilmoittautunut.

Ota yhteyttä